Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

TORNEM A PARLAR DE TERRASSES: CAMPANYA VEÏNAL DE DENÚNCIA ENVIA’NS LA TEVA FOTO

La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, FAVB, està impulsant una campaña de denúncies per l’abús que suposa la proliferació indiscriminada de terrasses, que estan envaint la ciutat amb un ús abpusiu de l’espai públic en benefici d’uns pocs, els quals volen aprofitar-se de la pandèmia de la COVID-19 per justificar una situació que està generant un veritable caos a la ciutat i en especial als barris més  turístics.

La Sagrada Família és un d’aquests indrets en el que la convivència s’està deteriorant i el desordre avança sense aturador.

L’Avinguda Diagonal i els entorns més propers al Temple són espais que estan visquent situacions insòlites que impedeixen quelcom tan important com el descans veïnal.

Las terrasses dels bars són les principals causants d’aquest desgavell. Ajudan’s a denunciar aquesta situació enviant la teva foto dels abusos que detectis més  a prop de la teva residència a l’e-mail fotodenuncia@favb.cat, tot i indicant el lloc on s’està produint l’excés o la infracció.

Inundarem de fotos l’Ajuntament perquè s’assabenti que no estem d’acord amb la seva política de terrasses que no respecta els.que vivim als barris de la ciutat.