L’Associació

 

Qui som…

  • L’Associació de Veïns i Veïnes “Sagrada Família” és el lloc on ens trobem tots aquells veïns i veïnes del nostre barri que, de manera desinteressada, volem promoure la convivència, la solidaritat, la cultura, el respecte, la diversitat, la pau i el diàleg com a mitjans per resoldre els conflictes.
  • Defensem els drets socials de la ciutadania i debatem les qüestions que afecten el barri.
  • l’Associació va ser constituïda com entitat el 17 de juliol de 1970, com era l’època franquista, els papers oficials no van arribar fins a gairebé un any després.
  • Som una entitat sense ànim de lucre formada íntegrament per veïns i veïnes que de manera voluntària contribueixen des de les seves possibilitats a fer que el nostre barri sigui cada dia millor.

Què fem…

  • L’Associació defensa els interessos generals del barri i la millora de la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. Treballem per la plena cohesió social i per la integració dels nouvinguts com a font de riquesa i diversitat.
  • Exercim el dret a la participació dels ciutadans en tots els assumptes que ens afecten i fem de canals participatius davant de la Generalitat i l’Administració Municipal.
  • Desenvolupem projectes i activitats en diferents àmbits (Serveis a les persones, Cultura, Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient i Organització i Comunicació).

50é aniversari de l’Associació de Veïns i Veïnes “Sagrada Família!

Compartim amb vosaltres els cartells de l’exposició 50 anys Fent Barri, una mostra de les reivindicacions històriques assolides per l’Associació i els projectes de futur.

Vinyetes pel 40é aniversari il·lustrades pel company Jordi Tur

El company Jordi Tur va realitzar un recull il·lustrat de les peripècies que ha hagut de passar la junta de l’Associació per aconseguir portar a terme les seves reivindicacions. No us podeu perdre aquest divertit recull.

40é aniversari de l’Associació de Veïns i Veïnes “Sagrada Família!

L’Associació compleix 40 anys, i ho volem celebrar amb vosaltres recordant la seva història i la del barri amb un vídeo conmemoratiu.