Fes-te’n soci

Butlleta d’Inscripció

Per fer-te soci/a pots omplir la butlleta adjunta.


Recorda que la quota actual és de 15€ semestrals, la qual ens permet finançar projectes i les activitats que desenvolupem a l’associació.

Avís legal

– d’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/199 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD):

  • Tractament de les dades personals:
    Us informem que les vostres dades s’inclouen en el fitxer “socis”, el responsable del qual és l’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família. Les dades personals que ens faciliteu s’incorporaran en fitxers informàtics de la nostra Associació amb la finalitat exclusiva de la gestió administrativa dels associats. En cap cas seran cedides a tercers.
  • Drets dels associats:

    Els associats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a avvsagrada@gmail.com o mitjançant una carta dirigida a Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família, c/ Nàpols, 268 (08025 Barcelona), acompanyant còpia de document oficial identificatiu en qualsevol cas.

ATENCIÓ: Per donar-vos d’alta ens cal les vostres dades bancaries on voleu domiciliar el nostre rebut. Per qüestions de confidencialitat i seguretat aquestes dades NO us les demanem en el següent formulari. Un cop rebem el formulari ens posarem en contacte amb vosaltres per que ens faciliteu les dades bancaries.

El vostre DNI o NIE complert (amb lletra/es)
dd/mm/aaaa