Sense categoria

AUDIÈNCIA PÚBLICA TELEMÀTICA, 8 D’ABRIL 19.00 H. – DISTRICTE DE L’EIXAMPLE

El dijous 8 d’abril a les 19 h celebrarem l’Audiència Pública del Districte de l’Eixample. Per raons de salut, serà totalment telemàtica i podeu seguir la retransmissió en streaming a https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca. Us adjuntem la convocatòria.

 

 

Com es pot participar?

 

En el següent link del Decidim.barcelona trobareu tots els passos per intervenir.

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4028/meetings/4318?locale=ca

 

Les preguntes es poden formular fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal omplir el formulari de participació anticipada, que trobareu a https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4297/?locale=ca

 

Les persones que participin per videoconferència primer haurien de formular les seves peticions a través de l’enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4298/?locale=ca. Aquestes podran expressar personalment i en directe la seva intervenció amb opció a rèplica a través d’un altre enllaç que us enviarem el mateix dia de la sessió.

 

 

 

El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades tant digitalment com presencialment durant el transcurs de la sessió.