De Gènere,  Sense categoria

La prostitució, a debat (dimecres 9 de juny)

 Informació de la propera sessió del cicle de debats i xerrades de la Casa Orlandai Les Veus de la República per si és del vostre interès.

La prostitució, a debat

Dimecres 9 de juny, a les 19 h, a la Casa Orlandai

 

 

El cicle de debats i xerrades de la Casa Orlandai Les Veus de la República aborda la prostitució des d’una visió que vol anar més enllà de la dicotomia entre l’abolició o la regulació de l’activitat.

 

La prostitució és un intercanvi de serveis sexuals per diners que implica uns 40 milions de persones, un 75% de les quals tenen entre 13 i 25 anys. El 30% dels homes europeus han remunerat serveis sexuals en algun moment de la seva vida.

Més enllà de l’aproximació abolicionista o reguladora des d’una perspectiva de com s’ha de tractar la compra i venda de les relacions sexuals, la prostitució té moltes derivades que inclourem al debat: les relacions de poder, les violències, el tràfic de persones, de drogues, la pobresa, la vulnerabilitat, la salut, l’accés als drets laborals i socials, la creixent demanda de prostitució infantil, i un llarg etcètera., així com també com això se substancia al territori i, més concretament, a la frontera entre Espanya i França.

En parlarem amb:

Maribel Cárdenas, directora de polítiques d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, experta en polítiques públiques feministes i d’abordatge de les violències patriarcals. 

Pilar Albertín, professora titular de Psicologia a la Universitat de Girona i coeditora de Prostitución, contextos fronterizos y corporalidad. Diálogos para la acción (Icària)

L’activitat és gratuïta, cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a la Casa Orlandai per correu electrònic (info@casaorlandai.cat), per telèfon (93 252 42 62) o bé presencialment (c/Jaume Piquet, 23, 08017 Barcelona). 

No dubteu a fer-ne difusió entres les persones a qui creieu que pugui interessar!

 

 

Gràcies i seguim!
 

Clara Drudis Rius

Comunicació