Cultura,  Migrants

Xerrada “Inclusió sociolingüística de persones migrades”

Ens plau convidar-vos a la xerrada “Inclusió sociolingüística de persones migrades” que es durà a terme el pròxim 11 de juny a les 17 h a l’Ateneu El Poblet (Carrer Nàpols 268, Barcelona). La xerrada anirà a càrrec de Judith Olmo, coordinadora del projecte de Formació de Persones Adultes de l’Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic (Eicascantic) i comptarà amb una taula de testimonis. Amb elles parlarem de les característiques de les persones nouvingudes i migrades.

L’Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic de Barcelona (EICASCANTIC) és una entitat que treballa per visibilitzar els col·lectius de persones migrades i nouvingudes i dones supervivents de violències masclistes. Les jornades de sensibilització volen aprofundir en la realitat social dels diferents col·lectius més invisibilitzats amb l’objectiu de conèixer de primera mà aquestes realitats, sensibilitzar a la ciutadania i participar en la cerca de vies de resolució dels conflictes.

Adjuntem el cartell informatiu de la xerrada per si voleu fer-ne difusió a les vostres entitats. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Us hi esperem a tots i totes!

Moltes gràcies,