Sense categoria

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES ITINERARI TELECOMUNICACIONS: Passarel·les cap a l’ocupació i la inclusió

Us informem que ens han quedat places disponibles per a l’itinerari AUX. D’ELECTRICITAT I COMUNICACIONS – OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE D’INSTAL·LACIONS ELECTROTÈCNIQUES I DE TELECOMUNICACIONS EN EDIFICIS del Programa Passarel·les cap a l’ocupació i la inclusió.

Està previst que aquest itinerari iniciï la setmana del 15 de Març, així que obrim un període de pre inscripcions  d’una setmana per cobrir les últimes places.  

En adjunt podeu trobar tota la informació de l’Itinerari, que té una durada total de 422 hores.

Destacar que, donat que aquest itinerari és en modalitat presencial,  si que es disposa de la possibilitat de rebre l’ajuda econòmica a la participació, segons la normativa del programa.  

·        PER FER LES DERIVACIONS I PRE INSCRIPCIONS:

Durant aquesta època de reducció de l’activitat presencial, us demanem, si us plau,  que les derivacions es facin directament mitjançant la Web de Barcelona Activa, per tal de vetllar per la protecció de dades de les persones participants.  En el següent link podeu pre-inscriure a les persones participants tant als tres itineraris en procés de preselecció. Igual que en les anteriors ocasions,  un cop feta la preinscripció, ens podeu enviar un correu electrònic  a pasocupacio@barcelonactiva.cat amb el nom de la persona i la derivació que heu fet, per tal de mantenir el feed back i la comunicació sobre procés de la persona participant.

 

Passos per fer la derivació i pre-inscirpció:

  1. Link Web Barcelona Activa. https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/interessos/pagina50395/passarelles-cap-a-locupacio-i-la-inclusio.do#  à SECTOR OFIFICS
  2. Enviar correu informant de la derivació a pasocupacio@barcelonactiva.cat

 

·        METODOLOGIA DE SESSIONS INFORMATIVES I ENTREVISTES, per informar als usuaris…

Actualment estem fent la major part de l’activitat informativa i d’entrevista a les persones participants en format online,  mitjançant WhatsApp o altres plataformes segons les necessitats de la persona participant.

Per tal d’informar a les persones participants,  hem preparat un material de difusió informatiu (infografia i vídeo informatiu) els quals, les persones interessades en participar,  que han de confirmar la seva recepció i visionat abans de fer l’entrevista de preselecció i confirmar així, el seu interès en participar. En el moment de l’entrevista,  es poden resoldre els diferents dubtes amb la tècnica del programa.

No obstant, com que aquest itinerari es desenvoluparà en modalitat presencial, en els casos on sigui necessari i imprescindible, es podran fer entrevistes presencials.

 

Esperem les vostres derivacions

 

Moltes gràcies!

 

 

————————————————–
Patricia Del Hoyo Navarro
Tècnica Coordinadora Passarel·les cap a l’ocupació i la inclusió
Direcció de Programes Transversals
Barcelona Activa
Ajuntament de Barcelona
c/ Llacuna 162
08018 BarcelonaPROGRAMA