Ecologia

reunió comerciants-mercat de pagès Festa Major

La  fira de comerç  es farà com cada any a carrer Provença entre Castillejos i Marina.

La Xarxa de Consum solidari entregarà formulari, com la resta d’entitats del barri, fent proposta d’espais per poder fer la seva activitat, en una altra ubicació.

La coordinadora de l’1 al 7 de setembre farà el buidatge de totes les activitats programades i en cas de coincidència parlarà amb les entitats afectades, per mirar d’arribar a un consens (procediment que es fa sempre).

7 de setembre reunió plenària de coordinadora per tancar les activitats.

La xarxa de consum solidari presentarà la seva fitxa de petició de llicència  amb data 16 d’octubre dins el marc de la festa de tardor. La tècnica de comerç tramitarà la petició de la fira de comerç de l’eix i la de mercat  de pagès. Aquestes dues activitats com  sempre tindran la seva llicència i la seva assegurança independent de la coordinadora.

Les activitats programades pel Guaret, PDC i espai ambiental al voltant del mercat de pagès seran tramitades en la llicència general de la festa de tardor. I compartiran ubicació amb mercat de pagès.

 

La Xarxa de Consum solidari per demanar la nova llicència de la seva activitat de cada dos diumenge a carrer Provença entre Marina i Lepant no farà constar el diumenge 16 d’octubre.

 

Salutacions

 

Olga