Turisme

Informació sobre les campanyes de comunicació en marxa relacionades amb l’activitat turística

Amb la represa progressiva de l’activitat turística i les previsions per a la temporada d’estiu, des de l’Ajuntament de Barcelona s’han posat en marxa diverses campanyes de comunicació, que us compartim per si són del vostre interès.

D’una banda, amb la finalitat de traslladar un missatge de benvinguda a les persones que visitaran la ciutat i convidar-les a gaudir-ne i a tenir-ne cura, s’està difonent la campanya #LiveLoveCareBCN, que podeu veure a través dels canals digitals municipals i també dels grans nodes d’arribada a la ciutat: port, aeroport, estacions d’autocars, tren i metro. Alguns operadors d’allotjament, com el Gremi d’Hotels de Barcelona i Apartur, han elaborat també materials propis sota el mateix claim.

També s’ha reprès la campanya contra l’allotjament turístic il·legal, amb insercions a pàgines de cerca de viatges, xarxes socials, cartelleria i accions d’street marketing que conviden a les persones que reserven un apartament turístic a assegurar-se que compleix amb la legalitat al web www.fairtourism.barcelona. Els díptics informatius es distribueixen també a les oficines de Turisme de Barcelona i les oficines d’atenció ciutadana. Disposeu de més informació en aquesta nota de premsa.

Finalment, s’han reeditat i distribuït els díptics i materials per a xarxes socials amb consells de seguretat i convivència, disponibles en diversos idiomes, que podeu consultar aquí.

Que passeu molt bon estiu!! Cuideu-vos ,

 

Secretaria Tècnica

Consell Turisme i Ciutat