Sense categoria

Programació juny | Casal de Barri Espai 210

El paper de la dona a l’Antic Egipte: El proper dimecres 22 de juny, a les 18:30h, al Casal de Barri Espai 210, parlarem de la importància i l’estatus social de la dona en tots els àmbis de la societat i la política a l’Antic Egipte així com també de la seva rellevància en el món de la medicina i farem menció de la metgessa Peseshet considerada la primera dona metge de la historia. Per a les inscripcions, podeu trucar al 930153733 o escriure a informacio@espai210.org.

👥 Activitat organitzada conjuntament amb l’Associació de Veïns i veïnes Sagrada Familia. Col·labora Espai 210.

Exposició fotogràfica de l’Associació AMMBAR “La vida segueix, gaudiu-la!”Exposició fotogràfica de tots els treballs realitzats per les persones de l’Associació AMMBAR en els diversos tallers que ofereixen al llarg del curs al Casal de Barri Espai 210. No calen inscripcions. Organitza Ammbar i Xarxa Dos Deu. Col·labora Espai 210. A partir del 15 de juny. 

Teixim resistències contra les violències masclistes en espais d’oci nocturn. Jornada de presentació de les càpsules formatives dels Punts Liles del Districte de l’Eixample. Teixim resistències contra les violències masclistes en espais d’oci nocturn serà el proper divendres 1 de juliol, a les 10:30h al Casal de Barri Espai 210, on facilitarem un espai per compartir aprenentatges, reptes i recursos en l’eradicació d’aquestes violències, una jornada de presentació de les càpsules formatives disponibles a partir d’aleshores dels Punts Liles del Districte de l’Eixample que s’oferiran de manera oberta i gratuïta a tota la ciutadania.

🔸Una part de la sessió estarà dinamitzada perla cooperativa ecofeminista L’Esberla.

🔸 També hi haurà esmorzar! ☕️🥐

Aquestes càpsules estan dirigides a tot el personal tècnic, entitats i equipaments del barri i del districte que realitzen tasques de sensibilització, prevenció i atenció a les violències masclistes; a escoles, a col·lectius i persones joves, i en general, a tota a la ciutadania.

🔜 Guardeu-vos la data! Properament més informació, amb el contingut complet de la jornada. Per a les inscripcions, feu click al següent enllaç!