De Gènere

Programa Activitats 25N Eixample, tríptic i enllaços

enllaç al web de la Guia del Bon Tracte, on trobareu sempre actualitzada la guia en diferents idiomes i enllaços als serveis d’atenció https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/guiabontracte

 Programa_25N_web

Triptic_Programa-25N_10x21cm(tancat)_VDEF

Ens plau enviar-vos el  Programa d’Activitas organitzades pels serveis i entitats del districte de l’Eixample en commemoració del 25 de Novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

 

En uns dies tindreu disponible als equipaments i entitats el tríptic amb la informació bàsica de les activitats, amb un codi QR que us adreça al programa complet.  

 

Aquí podeu veure la notícia publicada pel districte on hi trobareu informació resumida i l’accés al programa complet així com a la Guia del Bon Tracte actualitzada.

 

ACTE CENTRAL:

 

Us recordem que serà dissabte 26 de novembre d’11 a 14 h als Jardinets de l’Alguer,  Av. Mistral, 10, de Sant Antoni.  En cas de pluja es faria al Centre Cívic Cotxeres Borrell, C. Viladomat, 2-8.

 

Us animem a participar-hi, us preguem que en feu la màxima difusió i us encoratgem a seguir la vostra implicació en l’eliminació de qualsevol violència masclista.

 

Salutacions,