Sense categoria

#PDC-INFO! – #BARRI

#BARRI
 
* JORNADES DEL PDC 2023!! 
Informem que posem en marxa el Grup Motor per organitzar les Properes Jornades del PDC, que es faran al maig o juny de 2023. Si voleu formar part del grup motor aviseu-nos!!! (es reunirà un cop al mes)
 
*CAMPANYA DE NADAL 2022 DE RECOLLIDA DE JOGUINES DE 2ª MÀ. 
S’han coordinat 3 punts de recollida de joguines de segona mà  per a donar-los una nova oportunitat! Es recolliran joguines en bon estat i netes, per a infants i adolescents de 0 a 14 anys, que no siguin de temàtica bèl·lica ni siguin sexistes. Promovem un consum sostenible i solidari per Nadal i que aquelles joguines que alguns infants ja no utilitzen poden ser un nou joc per d’altres! Ajudeu-nos amb la difusió!
 
Campanya de Nadal Xarxes.png
 
* ACTIVITATS INTERESSANTS ALS EQUIPAMENTS!
 
– ACTIVITAT FAMILIAR – “MIRA QUI PARLA! TITELLES DEL MÓN” – Dilluns 28 de novembre a les 18:15h al Casal de Barri Espai 210 (cartell adjunt)
 
– TALLER DE SEXUALITAT CONSCIENT I SOSTENIBLE – 24 de novembre a les 18h al Casal Transformadors (cartell adjunt)
 
 
 
#ALTRES
 
* 25N
Adjuntem activitats que es realitzen des del PIAD
 
* 6a CONVENCIÓ DE LES VEUS DE LES PERSONES GRANS

– Intercanvi ciutadà: Per què és important posar les cures al centre de la vida?

Data: 23 de novembre

Horari: 9:45 a 12h

Lloc: Sala d’actes Centre Cívic Vil·la Florida (carrer Muntaner, 544)

Inscripcions: en aquest enllaç, clicant a “Unir-se a la trobada”, o en aquest enllaç, i si ho necessiteu contacteu amb convenciogentgran@bcn.cat

Totes les activitats es publiquen a l’espai Decidim de la 6a Convenció. També hi trobareu debats virtuals on podeu participar. En aquests moments en tenim dos oberts: “Envellir a la ciutat del segle XXI” i “Edatisme: situacions de discriminació per raó d’edat“.

Guia de Comunicació amb perspectiva Interculturalitat (adjuntem!)
 
*GRUP DE SUPORT LABORAL A TREBALLODRXS MIGRANTS