Cultura

Primavera Republicana – acte Eixample

L’Institut de Cultura de Barcelona, en col·laboració amb els districtes de la ciutat, ha organitzat un seguit d’actes en torn el 90è aniversari de la proclamació de la República. Entre tots els actes que es duran a terme, un d’ells tindrà lloc a tots els districtes de manera simultània (10 actes, 10 districtes). Serà el dimecres 14 d’abril a les 18.15 h, i a l’Eixample tindrà lloc al pati interior de la Casa Elizalde (carrer València, 302). Consistirà en un acte on hi haurà música, dansa i parlaments per part de les institucions i també per part de la Taula de Memòria del districte, a càrrec de la Mercè Tatjer.

Aquest acte serà obert al públic, amb reserva prèvia i amb aforament limitat per poder mantenir totes les mesures sanitàries pertinents.

Tot i ser obert al públic, disposem d’algunes poques invitacions per als Membres de la Taula de Memòria del districte més actius i presents als barris, és per això que amb aquest correu, els convidem a assistir a l’acte del 90è aniversari de la proclamació de la República del districte de l’Eixample.

Preguem que confirmin la seva assistència.

Salutacions cordials.

 

Raquel de la Peña Marcús

Direcció de Serveis a les Persones i al Territori

Districte de l’Eixample. Ajuntament de Barcelona.

C/ València 307, 3a planta

08009 Barcelona