De Gènere

Presentem la Guia del bon tracte, una guia contra les violències masclistes

Us presentem la Guia del bon tracte de l’Eixample, un petit document senzill que pot ajudar a detectar situacions de violència masclista i orienta sobre què fer i on adreçar les persones que l’exerceixen o la pateixen.

 

La presentarem oficialment demà dissabte a l’Acte Central del Consell de les Dones de l’Eixample però ja s’ha difós la notícia i està publicat el document. Ho podeu veure aquí:

 

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/noticia/presentem-la-guia-del-bon-tracte-una-guia-contra-les-violencies-masclistes_1047357

 

Us adjunto la guia, que podeu començar a difondre als vostres serveis, i us convidem a l’Acte central, que podreu seguir en directe o veure a posteriori en el següent enllaç:

 

https://www.youtube.com/watch?v=doaYLbry-aA

 

Mentre no es pugui distribuir en format de fulletó per mesures Covid19, hem elaborat un cartell que s’imprimirà i s’enviarà a tots els serveis del circuit i a tots els serveis públics de l’Eixample. L’adjuntem també.

 

Us demanem que la compartiu amb el personal dels vostres equips i entitat i us animem a fer-ne la màxima difusió a través de les vostres xarxes socials.A5_antimasclista_8 eixample v4 incl.indd
cartell.indd