De Gènere

 “ENTENDRE EL QUE CAL ENTENDRE”

“ENTENDRE EL QUE CAL ENTENDRE” coneix la nostra campanya LGTBI 2021 🏳️‍🌈🗣️DONA CANÇÓ

campanya ENTENDRE EL QUE CAL ENTENDRE, al voltant de la diversitat sexual i de gènere, de l’entitat Dona Cançó, membre del Consell de les Dones de l’Eixample.

Des de Dona Cançó treballem en l’àmbit de la cultura feminista, per i per a la visibilitat i la memòria sobre diversitat sexual i de gènere, promovem el reconeixement de les realitats i els drets del moviment LGTBI a partir de la commemoració dels dies internacionals més rellevants.
Així mateix, volem fer visible la participació del col·lectiu LGTBI en els actes de difusió dels esdeveniments històrics i socials en els quals ha patit especialment discriminació o violència.

Amb la nostra campanya de sensibilització “Entendre el que cal entendre“, volem generar una mirada àmplia sobre l’empatia, els drets humans, els conceptes que es van actualitzant com a societat i la necessitat de deixar de jutjar la vida dels altres i els estigmes del passat que encara s’intenten imposar i no corresponen als nostres temps.
Us recordem totes les dates a on us convidem a comptar amb nosaltres per organitzar tot tipus d’actes al voltant del moviment LGTBI.

·  31 Març  Dia de la visibilitat trans.

·  26 Abril  Dia de la visibilitat lèsbica.

·  17 Maig  Dia internacional contra la LGTB-fòbia.

·  28 Juny  Dia internacional de l’Orgull LGTBI.

·  23 Setembre  Dia internacional de la bisexualitat.

·  01-31 Octubre  Octubre trans.

Esperem que puguem seguir col•laborant  i creant sinergies per lluitar contra l’odi i les violències masclistes.

Equip Dona Cançó