De Gènere,  Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

Campanya ‘Soc dona, soc jardinera’

   

Ahir l’Institut Municipal de Parcs i Jardins va posar en marxa l’oferta pública de 76 places d’auxiliar de jardineria. A partir d’avui, totes les persones que compleixin els requisits poden inscriure’s i presentar la seva candidatura.

Volem convertir aquesta oferta pública en una oportunitat per donar impuls a un dels grans reptes de Parcs i Jardins. Actualment les dones constitueixen un 25% de la plantilla. Som conscients que cal, doncs, augmentar la presència de dones entre els i les professionals de la gestió i el manteniment del verd. Per aquest motiu, avui posem en marxa la campanya ‘Soc dona, soc jardinera’, que pretén augmentar la difusió de l’oferta pública entre les dones i incentivar la seva participació.

El propi ofici de la jardineria, juntament amb la vocació de servei públic i unes condicions laborals que permeten l’estabilitat i la conciliació dels diferents àmbits de la vida són elements que converteixen l’exercici professional de la jardineria en una oportunitat atractiva per al conjunt de la població, també per a les dones.

Els requisits per a participar de l’oferta pública consisteixen en tenir entre 16 i 65 anys, amb títol d’educació secundària o superior i que disposin del nivell B1 de català. La inscripció es pot realitzar a partir d’avui mateix i fins al 5 de juliol a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç. Qualsevol dubte que tingueu podeu escriure a l’adreça: seleccioparcsijardins@bcn.cat.

Us agrairem tota la difusió que pugueu fer entre la xarxa d’entitats i serveis del vostre entorn, els vostres mitjans de comunicació i les usuàries dels vostres serveis. Us adjuntem dos baners dissenyats per a la campanya on s’inclou l’enllaç per a la consulta de les bases i inscripció. De la mateixa manera, els Departaments de Comunicació dels diferents àmbits de l’Ajuntament de Barcelona rebran més materials per a fer-ne difusió a través de xarxes socials, pàgines webs, butlletins i altres mitjans de difusió.