Cultura

Emergència lingüística. Salvem paraules de l’oblit!!

Emergencia-Linguistica_Accio-collaborativa-DEF

Emergència Lingüística_Acció col·laborativa DEF

Voleu participar d’aquesta interessant iniciativa que es presentarà durant la Setmana de la Ciència 2021, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre a Barcelona?

Aquesta acció-proposta vol reivindicar paraules en desús i en perill d’extinció relacionades amb l’alimentació sostenible i amb els sistemes de producció: agricultura, ramaderia, pesca, cuina…

Les paraules poden ser verbs, noms i adjectius.

Aquesta acció col·laborativa es durà a terme en centres cívics, biblioteques i els equipaments mediambientals de la ciutat.

Si recordeu paraules dels avis i àvies, dels pares i mares, de veïns i veïnes sobre l’alimentació i que actualment ja no s’usen, les podeu salvar de l’oblit introduint-les, abans del 15 d’octubre, al següent enllaç:

 

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/826485

Al Districte de Gràcia, el Centre Cívc La Sedeta (Sicília, 321) i el Centre Cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15) participem d’aquesta iniciativa. També podeu portar les vostres paraules a aquests dos equipaments.
Us enviem un document on s’explica, de forma molt senzilla i clara, aquesta iniciativa i algun cartell per si hi voleu fer difusió.
Us hi animeu a participar?
Vinga! Esperem les vostres `paraules’.