Sense categoria

Audiència Pública, 3 de febrer 18.30 h. – Districte de l’Eixample

El dijous 3 de febrer a les 18.30 h celebrarem l’Audiència Pública del Districte de l’Eixample. La sessió es realitzarà presencial i també es podrà seguir per streaming al següent enllaç:  https://youtu.be/al-17H3_4xA  Us adjuntem la convocatòria.

 

Com es pot participar?

 

En el següent link del Decidim.barcelona trobareu tots els passos per intervenir.

 

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample?locale=ca

Les preguntes es poden formular fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal omplir el formulari de participació anticipada, que trobareu a  https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4297/

Les persones que vulguin intervenir o presencialment o per videoconferència, primer hauran de formular les seves peticions a través de l’enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4298/ . Aquestes podran expressar personalment i en directe la seva intervenció amb opció a rèplica. Tot i que la sessió es presencial es mantindrà l’opció virtual per intervencions en directe, quan així ens ho demaneu.

 

El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades. Les intervencions en directe seran respostes durant el transcurs de la sessió, la resta es respondran durant la sessió en cas de que hi hagi temps o per escrit en els següents 30 dies.