Serveis a les persones

VOLUNTÀRIES – Tràmits on-line

Des del projecte Espai de Tràmits iniciat el passat gener del 2021 cerquem persones voluntàries. Aquest és un espai que pretén Crear xarxes d’ajuda mútua entre persones del territori.  Per a fer-ho es donen eines a les persones del barri respecte a la realització tràmits online (estrangeria, laboral, social…) i es realitzen sessions d’acompanyament per a la transmissió d’aquests coneixements a altres persones de l’entorn.

Actualment la comissió del projecte es troba el segon dimarts de cada mes, per tal de definir aquest i realitzar formacions. L’últim dimarts de cada mes es realitza l’espai de tràmits, el qual es difon per tal que acudeixin aquelles persones amb demandes concretes relatives a tràmits online de diferent índole.

No és necessària experiència prèvia en l’àmbit, ja que es realitzen formacions i traspàs de coneixements en els diferents espais del projecte.

El dia 14 de setembre a les 17h realitzarem una sessió informativa del projecte per a aquelles persones interessades a la biblioteca de Sagrada Família (segona planta, sala “Espai de Suport”).

Us agrairíem que difonguéssiu la informació entre les persones voluntàries de les vostres entitats. Si estan interessades i no poden assistir a la sessió informativa o tenen alguna consulta poden escriure a projectes@espai210.org