De Gènere

Programa Eixample 8 de Març – Dia Internacional de les Dones

https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/8m-dia-dones?fbclid=IwAR0RHAyD0j2nnP7Ozg-b3zVZ1d3QdqOAR6jA9IC-7XFAjqO8-RwAYf_2vyk

Ens plau enviar-vos el programa amb les activitats que enguany s’ofereixen als diferents barris del districte de l’Eixample (centres cívics, biblioteques, espais de gent gran, casals de barri i espais d’entitats) en el marc del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Hi podreu trobar més de 70 activitats i 10 exposicions al vostre abast, en modalitats presencials i online, al darrera de les quals hi ha un gran esforç organitzatiu per part d’entitats i serveis que en uns moments tan complicats com aquests han posat tots els mitjans per seguir fent activitats de tot tipus per seguir avançant en tots els reptes pendents per a les dones i la societat en el seu conjunt.

El programa és totalment digital i clicant a cada activitat enllaçareu amb un web del districte on es detalla tota la informació d’interès i si cal fer inscripció hi trobareu les instruccions o formularis corresponents.

Anirem informant d’algunes activitats en concret que tindran difusió pròpia, com l’Acte Central del Consell de les Dones de l’Eixample, que celebrarem el 13 de març al matí i la tarda al Centre Cívic Sagrada Família i que es podrà seguir en streaming.

En aquest enllaç podeu trobar la notícia publicada al web del districte de l’Eixample, des d’on també es pot accedir al programa.

Us felicitem per tots els actes que organitzeu. Us hi esperem i us convidem a promoure la participació fent-ne el màxim de difusió a les vostres entitats i serveis.

Salutacions,

Nuria Hernández Casado
Districte de l’Eixample
Direcció de Serveis a les Persones i al Territori
Tècnica de barri de la Dreta de l’Eixample
Tècnica de Feminismes i LGTBIPrograma_8M_EIXAMPLE