Cultura,  Salut

Mostra de Cinema Salut Drets Acció

Mostra_Cine_SalutDretsAcció

👉🏼 La Mostra de Cinema Salut Drets Acció, que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de novembre al Cinema Maldà de Barcelona. Sota el lema La salut no era això, volem omplir el cinema de motius per defensar el Dret a la Salut. Els documentals The Gig is UpLe château en santé i Housing against everyone formen la programació, que posa la mirada en les causes del malestar que pateixen les persones arreu del món, i en les estatègies per a garantir-ne els drets fonamentals.

Cada projecció anirà acompanyada d’un debat amb la participació de col·lectius i expertes clau en les temàtiques centrals que aborda la pel·lícula projectada. Us adjuntem dossier i cartell!

==> L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia a la web de la Mostra

👉🏼 Durant els mateixos dies, seran a Barcelona activistes de la secció europea del People’s Health Movement (el moviment de moviments activistes pel dret a la salut a nivell mundial), amb els que hem estat col·laborant els últims anys, amb qui vam fer la IPHU (l’escola d’activisme en salut) el 2021, etc.El dissabte 12 farem un dinar de coneixença amb elles (PHM) i col·lectius d’aquí, volem aprofitar l’oportunitat per fer CONXORXA i abordar alguns temes potents. En particular ens sembla que pot ser el moment de donar el tret de sortida a una campanya europea pel 7 d’abril.