Gent Gran,  Salut

IV JORNADA. 15 de Juny 2022

Blue Mental Health Medical Presentation

S’acosta el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament vers les persones grans, una data assenyalada per a nosaltres per fer visible la problemàtica del maltractament, conscienciar i sensibilitzar a la societat.

Et convidem a participar en la IV Jornada que tindrà lloc dimecres 15 de juny a les 9.15 h al Palau Macaya de Barcelona. Recuperem la presencialitat!

Presentarà l’acte el periodista Joan Julibert, i comptarem amb la participació de la Dra. Montserrat Celdrán. Psicogerontòloga i professora de la Facultat de Psicologia de la UB per parlar-nos de la discriminació per raó d’edat, i amb la Sra. Remei Soriano, fiscal en Cap de la Fiscalia de Terrassa, la Sra. Montserrat Escudé, cap de l’Àrea Tècnica de Proximitat i de Seguretat Ciutadana del cos de Mossos d’Esquadra i amb la  Sra. Carla Casas, membre de l’EAVA (Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia), les quals ens parlaran de l’abordatge dels maltractaments des dels seus àmbits, judicial, policial i d’un equip especialitzat.  Tancarem l’acte amb la participació de la Sra. Mercè Mas, Treballadora Social i membre de l’executiu del Consell de la Gent Gran de Catalunya.

T’animem a participar i a què en facis difusió! Pots fer la teva inscripció aquí

Esperem retrobar-nos aviat!

Salutacions cordials.

 

 

MOVIMENT PER ATURAR EL MALTRACTAMENT A LES PERSONES GRANS

#ElBonTracteEnsFaGrans    #SiguesGran

667 637 302

moviment.aturar.maltractament@gmail.com

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades l’informem que les dades que ens facilita per qualsevol mitjà passaran a formar part d’un fitxer, i seran tractades únicament per donar resposta, podent rebre puntualment informació sobre les activitats relacionades amb el Moviment per aturar el Maltractament a les Persones Grans. Podrà exercitar el seu dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició enviant correu electrònic a moviment.aturar.maltractament@gmail.com.  La Informació inclosa en aquest correu electrònic és CONFIDENCIAL i només per a ús exclusiu del destinatari a dalt indicat.  Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, li informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, distribució i/o reproducció d’aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa segons la legislació vigent.