Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

Inscripcions obertes del Parkingday BCN 2021

https://parkingdaybcn.org/

Transforma la plaça d’un cotxe en un ‘park’, programa activitats durant la setmana, i fomenta l’ecofeminsme aquest 2021!

Amb aquesta iniciativa, es vol reivindicar l’urgent necessitat de repensar els espais urbans per avançar cap a formes de viure i escenaris més respectuosos amb el medi ambient i les generacions futures, i aconseguir un increment de les zones verdes i els espais públics i de joc, i una reducció de la contaminació atmosfèrica.
L’edició de 2021 tindrà com a eix l’ecofeminisme amb l’objectiu de donar visibilitat a diferents qüestions de l’urbanisme, la mobilitat i la salut des d’una perspectiva de gènere.

Inscriu la teva proposta!

Les persones o entitats interessades en participar-hi tenen temps fins al 8 de juny per inscriure una proposta d’activitat —el seu “park”— a través d’aquest formulari.

Aquest any, a causa de la situació generada per la COVID-19, es demanarà a les persones participants que s’adaptin a la normativa del PROCICAT . Per a això, les entitats hauran de dissenyar les activitats i els Park(s) d’acord amb les mesures de seguretat i higiene i distanciament social.

Informa-te’n!