Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

Informacions – Consell Assessor de la Gent Gran

PosterA3_ElMeuBus
Elmeubus-A3-TR
PosterA3_ElMeuBus

Aviat us anirem informant de l’activitat del Consell prevista per les properes setmanes, que patirà alguns canvis respecte el previst, ja que degut a la situació sanitària les properes sessions hauran de ser de moment principalment telemàtiques.

 

Us traslladem també algunes informacions diverses que ens han fet arribar, per si poden ser del vostre interès:

 

– Sobre bancs i caixes:

– Sobre mobilitat: Informació i adjunts que ens fa arribar TMB sobre el nou servei de bus a demanda, que a partir del proper 17 de gener es posa en marxa a Montbau i la Vall d’Hebron:

El Meu Bus és un servei de mobilitat perquè tots els veïns i veïnes puguin desplaçar-se amb més facilitat tenint en compte els seus horaris i convinences. El bus connecta de manera eficient el barri on presta servei arribant als equipaments i serveis del barri. El servei de bus a demanda s’adapta a les sol·licituds de desplaçament rebudes amb antelació. Les parades són fixes i, si necessites aquest servei, cal indicar l’horari, la parada on pujaràs i baixaràs.

La sol·licitud del bus a demanda es pot fer per mitjà de l’aplicació gratuïta de mòbil elMeuBus que trobaràs a la botiga d’iOS o d’Android. També pots trucar al telèfon gratuït 900 92 75 75. Per poder fer sol·licituds primer t’has de registrar, un cop t’hagis registrat, pots demanar el bus indicant el número de parada on pujaràs i el punt o baixaràs.

En aquest correu electrònic té adjuntada documentació relacionada amb la posada en marxa del nou servei de bus a la demanda. Si necessita aquesta documentació en paper, només cal que ens ho notifiqui a TMB i li farem arribar a la seva seu.

– Activitat proper dimarts a Calàbria 66:

Adjuntem també el cartell de l’exhibició de curtmetratges a càrrec d’un grup de persones grans del barri de Sant Antoni, que tindrà lloc el 18 de gener a les 19 hores.

 

Properament us enviarem més informacions d’interès, així com informació sobre el Consell.

 

Moltes gràcies i fins aviat,

Salutacions

 

Consell Assessor de la Gent Gran

Departament de Participació Social

Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI