Cultura

INFORMACIÓ: Inici del procés per inscriure’s als cursos de català del CNL de gener

S’acaba d’obrir el període de gestions per a la inscripció dels cursos que començaran al gener. Us fem cinc cèntims de les dates i els processos que cal tenir presents, però trobareu tota la informació  publicada al web del CPNL. Us enviem l’enllaç des d’on s’arriba directament a la guia de la inscripció i on trobareu explicat tot el procés.

Proves de nivell: 

  • Des del 2 de novembre a 10 de desembre estarà obert el període per fer la prova de nivell als cursos de català que començaran al gener.

Tingueu en compte que per poder inscriure’s als cursos és indispensable fer el tràmit per determinar el nivell. En alguns casos la prova no serà necessària ja que, responent un senzill qüestionari, l’aplicació ja determina el nivell Inicial o B1. Davant del dubte sí que se’ls demanarà de fer la prova.

Dates d’inscripció:

Alumnes actuals, els que estan fent un curs que acaba al novembre/desembre: S’inscriuran a les aules sense haver de fer les gestions a l’aplicatiu.

Nous alumnes:

  • 17 de gener: inscripció preferent. Adreçada a persones que s’hagin matriculat en algun moment durant els darrers 12 mesos i que no estiguin fent un curs actualment.
  • 20 i 21 de gener: inscripció general. Oberta a tothom.

Si teniu alguna consulta sobre aquest tema o sobre qualsevol altre relacionat amb els cursos, us podeu posar en contacte amb la delegació del vostre territori.

També podeu adreçar a les delegacions aquelles persones que tinguin alguna dificultat a l’hora de fer qualsevol gestió relacionada amb la inscripció o que necessitin suport.

Us informem també que atenem preferentment amb cita prèvia (cal demanar-la per telèfon) però que, fora dels períodes d’inscripció, també atenem les persones que venen sense tenir-ne. Durant el període d’inscripció, i per evitar aglomeracions, sí que serà necessari demanar-ne.

Información también disponible en español Què has de fer per inscriure’t a un curs de català Del 2/11 al 10/12 Per poder-te inscriure a un curs de català hi ha uns requisits previs.