Informació General

Informació i difusió de la nova aplicació “CITA PRÈVIA”

Us volem informar que s’ ha iniciat el projecte de la Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà (OVAC) amb una primera fase, la nova aplicació informàtica “Cita prèvia” per poder denunciar determinats delictes. Avui mateix s’ha fet la presentació oficial a mitjans de comunicació.

Adjuntem doncs els següents documents de suport i difusió:

· Díptic cita prèvia: Es tracta d’un document on apareixen les qüestions més freqüents. Esta prevista una versió d’aquest document en castellà, tan aviat la tinguem disponible us la farem arribar.

L’objectiu es que les ORC puguin fer-ne difusió a tots els seus contactes i pugui servir de suport per tal d’aclarir possibles qüestions bàsiques de funcionament.

Cada ABP/CD haurà de fer les seves pròpies impressions d’acord amb les seves necessitats o fer-ne la difusió en format digital.

· Cartell cita prèvia 70 x 100: L’objectiu es poder fer-ne la màxima difusió aprofitant la capil·laritat i contactes de que disposen les ORC arreu del territori. Des de la CGRIPM s’ha facilitat aquest material en format imprès a totes les ABP/CD per poder exposar-los a les dependències policials.

Les ORC poden fer ús del format digital que adjuntem o fer les seves pròpies impressions d’acord amb les seves necessitats.

Atentament,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *