De Gènere

Hèlia Dones – Acompanyaments a dones en situació de VM

Com moltes sabeu, a Helia oferim un servei d’acompanyament a dones en situació de violència gràcies al nostre grup de voluntàries sensibles i formades. Acompanyem les dones en seu policial, judicial, a centres de salut, cites administratives, entre altres. Al nostre web podeu veure un video explicatiu del projecte i pel qual vam rebre un premi de bona pràctica per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’any 2016: https://heliadones.org/ca/project/veines-x-veines/

 

Vull convidar-vos a fer ús d’aquest servei, i que com des dels vostres recursos acompanyeu moltes dones en situació de violència, si elles ho necessiten, ens podeu fer aquesta petició d’acompanyament sense problema. Quasi bé sempre podem cobrir les peticions, tot i en ocasions el poc marge de temps.

 

Us faig saber que a partir d’ara serà la companya del equip Liliana, la que coordinarà aquest tipus d’acompanyaments amb voluntariat. Podreu enviar-li la fitxa de derivació emplenada que us adjunto en aquest correu, a voluntariat@heliadones.org. També la trobareu al 675158964.

 

Us demano feu extensiva aquesta proposta a la resta de professionals i companyes del vostre equip per a que les dones puguin ser acompanyades en aquelles cites que generen més malestar.