Cultura

Fundació Pau Casals_Concert Orquestra Simfònica VOZES

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que el dimecres 14 de juliol de 2021 a les 20.00 h celebrarem un concert de l’Orquestra Simfònica VOZES als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau que sota la batuta de Pablo González, interpretarà obres de Haydn, Mozart i Brahms, entre d’altres. El concert també es retransmetrà per Betevé i per les televisions de La Xarxa.

Des de la Fundació Pau Casals, impulsem aquest acte gratuït en record a les víctimes de la COVID-19 i en homenatge a la tasca desenvolupada pel personal sanitari durant la pandèmia.

L’acte comptarà amb els parlaments de Pere Domingo, coordinador d’hospitalització de COVID-19 de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Roser Torrents, infermera de l’UCI del mateix hospital, i vol ser una petita mostra d’agraïment als qui han treballat en primera línia durant la pandèmia i reivindicar la sanitat i la cultura com a elements essencials i imprescindibles per a la nostra societat.

 

Trobareu tota la informació de l’acte així com l’enllaç a la reserva d’entrades a https://www.2020.paucasals.org/esdeveniments/concert-de-lorquestra-simfonica-vozes/

VOZES

Creat l’any 2004, VOZES és un projecte musical i social que treballa per a la integració i cohesió de nens i adolescents, proporcionant-los formació musical. En l’actualitat, en aquesta escola de vida i participen més de mig miler de nens de Barcelona i Madrid. Inspirat en el sistema nacional d’orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, director i violoncel·lista veneçolà, que va ser alumne d’aquest sistema. L’Orquestra Simfònica de VOZES està formada per dues de les orquestres amb les que compta el projecte: l’Orquestra Amadeus de nivell avançat i l’Orquestra Beethoven de nivell mig.