Cultura

exposició de fotografia participativa “LLUM SOBRE LA FOSCOR, DESCOBRINT UNIVERSOS”

Del 2 de desembre al 14 de febrer, exposició de fotografia participativa “LLUM SOBRE LA FOSCOR, DESCOBRINT UNIVERSOS”

El dijous 2 de desembre a les 18:30 h inaugurem l’exposició fotogràfica Llum sobre la foscor. Descobrint universos que es podrà visitar fins al 14 de febrer de 2022.

Aquesta exposició és una mostra del grup de fotografia participativa del Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu Santcugatenc, coordinat per la fotògrafa  i facilitadora Amanda Bernal. Aquest espai de creativitat i expressió està enfocat a persones que han estat diagnosticades amb un trastorn mental sever o problemes de salut mental de llarga durada.

L’exposició convertirà la zona expositiva de l’Ateneu en una finestra per acostar-nos a la seva vivència i realitat particular. Les imatges que conformen l’exposició reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls.

Des de juliol de 2020 el taller de fotografia participativa ha construït un espai d’escolta i acompanyament, de creativitat i relació entre els participants, on han tingut l’oportunitat d’expressar-se artísticament al voltant de temes importants en les seves vides.

Us convidem a tots i totes a descobrir i gaudir de les seves fotografies i històries!

Organitza:  Ateneu El Poblet i Ateneu Santcugatenc