Famílies amb nens,  Gent Gran,  Salut

Difusió: Activitats comunitàries CIPAIS

Connecta amb la famíliaés una activitat interactiva adreçada a famílies i infants d’entre 9-12 anys, per parlar i reflexionar sobre l’ús de les pantalles, sobretot en les edats d’iniciació, afavorint la creació d’hàbits saludables. Aquesta activitat s’emmarca en la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample i estarà dinamitzada per Laura Peiró (psicòloga), Laura Almagro (pedagoga) i Iris Roch Ardanuy.
Quan: Divendres 30/09 de 18-20h
On: CC Casa Golferichs.
Cost: Gratuïta
Inscripcions ahola@cafeisocialmedia.cat
Marxa Nòrdica per a persones amb dolor crònic, fibromiàlgia i Covid persistent, és un programa de Suport Psicosocial a l’Autonomia en les situacions de Discapacitat i dependència, realitzat en col·laboració amb l’Hospital Sant Rafael (programa SPAD). És un programa estable, i cada mes s’obren nous grups. Consta de:
  1. Un curs de Marxa Nòrdica al Servei de Rehabilitació de l’Hospital Sant Rafael (11 sessions, dos cops a la setmana: actualment és els dimarts i dijous de 12:30-13:30h, pot variar lleugerament la franja horària)
  2. Dues trobades al cap d’un mes per a revisar l’aprenentatge del curs i, alhora, una proposta de sessions grupals de paraula amb Núria Torelló (psicòloga) i la intervenció puntual d’una metgessa rehabilitadora al mateix Hospital.
  3. Atenció psicoterapèutica individual (12 sessions) per treballar aspectes que van sorgint o que estan encallats.
Quan: Dimarts i dijous de 12:30-13:30h (Marxa nòrdica) + altres horaris a convenir
On: Hospital de Sant Rafael, Passeig de la Vall d’Hebron, 107
Cost: Gratuïta
Accés: Es requereix derivació i entrevista d’admissió.

Per qualsevol altra consulta cal enviar un mail a: info@cipais.cat o trucar al telèfon 93 323 30 28