Adolescència

#CRIANÇA – ESCOLA COMUNITÀRIA DE FAMÍLIES

Des de Serveis Socials i en col·laboració amb el Pla Comunitari de la Sagrada Família estem organitzant una formació adreçada a famílies amb adolescents. Aquesta formació s’emmarca en l’Escola Comunitària de Famílies, projecte del Pla Comunitari.

L’objectiu de la formació és facilitar un espai adreçat a famílies que estan convivint amb adolescents a casa i volen reflexionar, compartir i aprendre conjuntament al voltant d’aquesta etapa. La formació està adreçada a les persones adultes, no treballarem amb els i les adolescents!

Hem programat una formació de 12 hores repartida en 6 sessions de dues hores. Les sessions seran quinzenals i es faran els dijous per la tarda, de 17:30h a 19:30h a l’institut-escola Sicília.

Per participar cal fer preinscripció prèvia, abans del dia 1 d’octubre, en el formulari online que hem preparat ja que les places són limitades. Demanarem compromís d’assistència per tal d’aprofitar al màxim la proposta que oferim.

Formulari preinscripció

En cas que alguna persona necessiti aclariments o tingui dubtes pot contactar mitjançant el correu electrònic css_sagrada_familia@bcn.cat