De Gènere

CONCENTRACIÓ “Prou Feminicidis” 21 de juny

CONCENTRACIÓ PROU FEMINICIDIS

Dilluns 21 de juny 19h

plaça Sant Jaume (BCN)

Amb Dones de Blanc i XAJI Sant Adrià

https://www.violenciadegenere.org/actualitat/concentracio-prou-feminicidis-21-juny?utm_source=BenchmarkEmail&utm_campaign=Concentraci%c3%b3_%22Prou_Feminicidis%22_21_de_juny&utm_medium=email

Ens estan assassinant!

La fi de l’estat d’alarma, confirma els pitjors presagis. Les darreres setmanes han augmentat de manera desproporcionada els feminicidis de dones, i també de nenes.

 

Des de la Plataforma, us convoquem a la mobilització mensual per denunciar públicament la violència masclista i els feminicidis. Els darrers aconteixements tan tràgics, només avalen la necessitat de seguir treballant per superar les violències masclistes.

 

Per això convoquem una nova mobilització ciutadana:

 

CONCENTRACIÓ PROU FEMINICIDIS

Dilluns 21 de juny 19h 

plaça Sant Jaume (BCN)

Amb Dones de Blanc i XAJI Sant Adrià

 

Dones de Blanc, compromeses amb la lluita contra les violències masclistes des dels inicis de la Plataforma, retran homenatge a les dones assassinades amb la coreografia “No volem ser clavells”.

 

A més, coincidint el 21 de juny amb el Dia Internacional per una educació no sexista, la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat, la XAJI de Sant Adrià del Besòs, ha volgut aprofitar l’oportunitat per amplificar el missatge de que la joventut organitzada i sensibilitzada, té el poder de transformar les estructures que sostenen el patriarcat.

 

I tu, et quedaràs a casa davant d’aquesta situació?

Participa i comparteix amb els teus contactes!