De Gènere,  Gent Gran,  Sanitat,  Serveis a les persones

campanya “Prescrivim cura digna”

Volem explicar-te que continuem amb el desplegament de la campanya “Prescrivim cura digna”, impulsada per un grup d’entitats amb la col·laboració de Coòpolis, Ateneu Cooperatiu de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona i amb la que volem reconèixer el valor social de les iniciatives d’Economia Social i Solidària que despleguen la seva activitat en l’àmbit de les cures. Oferim un servei i una atenció humana i propera centrada en les necessitats de les persones i lliure d’afany de lucre; i alhora, generem ocupació de qualitat.

 

Som un grup de treball format per tres entitats i cooperatives: Integral-Cooperativa de Salut , Més que Cures i Mujeres Pa’lante, que desenvolupem els nostres serveis principalment als districtes del sud de la ciutat de Barcelona, i ens agradaria poder presentar-vos personalment la nostra feina i establir vincles de col·laboració en el sector de les cures dignes de la ciutat de Barcelona.

 

A la web: https://curadigna.bcn.coop podreu accedir a la informació general del projecte i veure el vídeo explicatiu que hem elaborat. Així mateix, la web inclou el catàleg d’entitats proveïdores de cures homologades per la Generalitat de Catalunya i el directori d’entitats que ens donen suport. L’homologació consisteix en una inscripció al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES), que ens permet prestar serveis dins de la Llei de Dependència (Prestació Econòmica Vinculada) i així lligar consum responsable de cures i serveis a domicili.

 

Ens agradaria que us adheriu a la campanya com a prescriptores de #CuraDigna .

 

Per tal d’ampliar la informació amb més detall i poder presentar el projecte personalment, us proposem una reunió al setembre amb la persona del vostre equip que gestiona la prescripció d’aquests serveis als vostres usuaris i usuàries

 

Estem a la vostra disposició per ampliar qualsevol  informació sobre la campanya!

 

Moltes gràcies,

 

Salut i #CuraDigna,

Wendy Espinosa Sánchez. Mujeres Palante SCCL.

Grup de Treball Impulsem Cures Eixample

Equipo coordinación y gestión  Cooperativa Mujeres Palante
C/Villarroel, 10
Teléfono: 931 067 222/653 367 983