Sense categoria

Audiència Pública, 3 de juny 19.00 h. – Districte de l’Eixample

El dijous 3 de juny a les 19 h celebrarem l’Audiència Pública del Districte de l’Eixample. Per raons de salut, la sessió serà mixta i podeu seguir la retransmissió en streaming a https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca. Us adjuntem la convocatòria.

 

 

Com es pot participar?

 

En el següent link del Decidim.barcelona trobareu tots els passos per intervenir.

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4028/meetings/4488?locale=ca

 

Les preguntes es poden formular fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal omplir el formulari de participació anticipada, que trobareu a https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4297/

 

Les persones que vulguin intervenir o presencialment o per videoconferència, primer hauran de formular les seves peticions a través de l’enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4298/ . Aquestes podran expressar personalment i en directe la seva intervenció amb opció a rèplica.

 

El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades. Les intervencions en directe seran respostes durant el transcurs de la sessió, la resta es respondran durant la sessió en cas de que hi hagi temps o per escrit en els següents 30 dies.

 

Salutacions,

 

 

 

Gemma Inglada

Regidoria del Districte de l’Eixample

932916215

ginglada@bcn.cat