De Gènere

Adolescents i joves davant la violència masclista: funciona el què fem?

des de l’Associació CONEXUS, conjuntament amb Blanquerna – Universitat Ramón Llull s’ha organitzat una jornada presencial dins del marc del projecte PUJA i que porta per títol  “Joves i Adolescents davant la Violència Masclista: funciona el què fem?”.

 

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dilluns 22 de novembre (17:30h) a l’auditori Cardenal Juvany de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport de la Universitat Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Hi pot assistir tothom que hi tingui interès personal o professional. També poden participar adolescents i joves.

 

El programa de la jornada està pensat per crear un espai de debat sobre diversos aspectes relacionats amb la violència masclista quan afecta a joves i a adolescents, com són l’abordatge d’aquestes situacions, l’atenció que se’ls ofereix i la intervenció de joves agressors.

 

Volem convidar-te a asistir-hi, així com que en puguis fer difusió entre el teu equip, professionals i entitats del teu entorn que treballen amb adolescents i joves o en igualtat i violència masclista.

 

Moltes gràcies i esperem veure’t a la jornada.

 

Salutacions.

 

Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Via Laietana 16, 1a planta

08003 Barcelona

 

plataforma@violenciadegenere.org

www.violenciadegenere.org