Cultura,  De Gènere

Acte lliurament Premi 8 de març- Votació electrònica Premi del Públic

Us recordem que fins el 17 de juny continua oberta la votació electrònica del públic per al Premi 8 de març d’enguany.

 

Al fil del correu teniu tota la informació de la convocatòria i de com fer suport a un dels 13 projectes presentats, alguns dels quals d’entitats que pertanyen al Consell de les Dones de l’Eixample.

 

Us informem que l’acte de lliurament del XXXV Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany 2021, tindrà lloc el 22 de juny a les 18:00h i es podrà seguir en línia.    Al següent enllaç podeu consultar tota la informació i els projectes presentats a la convocatòria:  https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/noticia/obertes-les-votacions-per-triar-el-millor-projecte-dels-presentats-al-premi-8-de-marc-maria-aurelia-capmany-2021_1066816

 

Com cada any, es realitza el lliurament del Premi del Jurat i del Premi del Públic. Enguany el Premi del Públic es realitzarà exclusivament  per votació electrònica  a través de la plataforma Decidim Barcelona.  Cal registrar-se  creant un compte  en aquesta plataforma  per  donar el suport ( vot ) a 1 dels  13 projectes presentats. 

 

El procés de recollida de suports té lloc des de les 9.00 h del 17 de maig fins a les 23.59 h del 17 de juny. Hi poden participar les persones empadronades a Barcelona majors de 14 anys. Per a poder participar-hi cal tenir un compte a la plataforma. Consulta: Com crear un compte de participant?