Sense categoria

Acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya a l’Eixample

El proper 9 de setembre a les 13 h a la plaça de Conxa Pérez, nom de la cruïlla entre Tamarit i Comte Borrell, es celebrarà enguany la Diada Nacional de Catalunyaque tindrà a l’Eixample un caire molt especial, una combinació d’acte cultural, culinari i de reivindicació de la llibertat.

 

Un any més, la celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya es farà amb un acte amb limitació de públic a 50 persones a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de covid-19 i per tant cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

L’escriptor, traductor i músic Martí Sales repeteix com a coordinador de l’acte commemoratiu i donarà pas als parlaments institucionals a càrrec de la presidenta del Consell de Districte, Eva Baró Ramos, i de Pau Gonzàlez Val, en el seu primer acte com a regidor del Districte de l’Eixample.

Celebrant al mateix temps l’any de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible a Barcelona, Marc Sempere, artista i membre del col·lectiu @TeleGustet, dinamitzarà un taller de cuina per la llibertat i la diversitat cultural.

A continuació es donarà pas a una lectura de poemes de Berta Giraut, poetessa i actriu que llegirà una antologia de poemes (feta per l’Ingrid Guardiola), acompanyada per les notes de la saxofonista Mireia Tejero.