Serveis a les persones

30M 16h Presentació campanya Prescrivim cura digna! (presencial i online)

Des de Coopolis, Ateneu Cooperatiu de Barcelona, ens conviden a la presentació de la campanya Prescrivim cura digna!, de la que vam parlar a la Jornada de l’Acte central del Consell de les Dones de l’Eixample   Com sostenim la vida dels barris? Experiències i reflexions des d’allò públic, solidari i comunitari    que va presentar i moderar l’Elba Mansilla, qui també conduirà aquest acte.

 

 

En primer lloc, des del grup “Impulsem la intercooperació al sector cures” us volem agrair el suport a la campanya i el reforç comunicatiu que ens heu fet!

 

Us escrivim aquest correu per convidar-vos a l’acte de presentació pública que estem organitzant per al proper dimarts 30 de març de 16 a 17.30h, en el marc del Dia Internacional de les Treballadores de la Llar i les Cures. Es pot participar presencialment (cal inscriure’s) i hi haurà retransmissió online.

 

L’acte tindrà la següent estructura:

 

16-16-15h Presentació del projecte Prescrivim cura digna i del procés “Impulsem la intercooperació al sector cures” a càrrec d’Elba Mansilla de Coòpolis.

16.15-17.30 Les companyes Innan Urueta (Clara Ser Gran), Monin Flores i Luís Norberto Ramírez (Grup Som amb tu), Leire Buitrago i Wendy Espinoza (Mujeres Pa’lante) i persones vinculades als projectes Ca l’Abril i Associació Més Que Cures explicaran la seva experiència com a treballadores del sector, el potencial transformador dels seus projectes i els objectius que persegueixen amb la campanya de prescripció social i foment del consum responsable de treball de cures.

17.30-17.45 Torn obert de preguntes i aclariments.

 

Informació completa: