De Gènere

25N Programa Eixample i web districte – 25N Dia Internacional per l’eliminació de les violència vers les dones –

Eixample Programa 25N_2021_multipagina_A5
Guia bon tracte 21 Eixample CAT.indd

Us fem arribar enllaç al web creat pel districte de l’Eixample on podreu trobar tota la informació del cicle 25N a l’Eixample i també els actes principals de ciutat, sota el lema “Apaguem el masclisme, no el deixem créixer”.

 

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/dia-internacional-leliminacio-de-la-violencia-vers-les-dones-leixample

 

Hi podreu consultar l’agenda d’activitats, el manifest institucional i el  Programa complet del Cicle del 25N a l’Eixample, que també us annexem.

 

 

ACTE CENTRAL DEL CONSELL DE LES DONES DE L’EIXAMPLE 25N

 

Divendres va tenir lloc l’Acte Central del Consell de les Dones a Transformadors i el podeu veure en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=YxH0ECZoTKk

 

Com cada any, felicitem les entitats i equipaments del districte per la proposta variada i de qualitat que han preparat per a sensibilitzar contra les violències masclistes des de la cultura i la reivindicació feminista.

 

Us animem a participar a les activitats del programa, majoritàriament en format presencial i amb inscripcions, que han començat el passat 2 de novembre i es desenvoluparan als diferents equipaments i entitats del territori fins al 16 de desembre.

 

En els propers dies trobareu tríptics en paper amb el programa resumit als equipaments de l’Eixample i, en les properes setmanes, Guies del Bon Tracte Només Si és Si en diferents idiomes (adjuntem la versió en català).

 

Us agraïm molt que en feu la màxima difusió.

 

Salutacions,