Cultura

16 de novembre. Concentració Culturópolis i recordatori d’assemblea

El proper dimecres 16 de novembre s’inaugura Culturópolis, les jornades internacionals pels drets culturals que es celebraran a Barcelona.

 

Donat que és un acte on es reuniran les màximes autoritats en matèria cultural i social de la ciutat (alcaldessa, regidor de cultura, etc…) i que tindrà molta visibilitat, pensem que és una molt bona oportunitat per fer una primera acció reivindicativa. Per tant, fem una crida a totes les treballadores i treballadors de Centres Cívics, Casals de Barri, Casals Infantils, Casals de Gent Gran, serveis per Adolescents i Joves, i els Programes d’Interculturalitat, a concentrar-nos davant l’espai on tindrà lloc l’acte.

CONCENTRACIÓ DEL LLEURE SOCIOCULTURAL A BARCELONA

NOSALTRES TAMBÉ “INAUGUREM” CULTURÓPOLIS!!

💪💪💪

Dimecres 16 de novembre a les 17.30h

On: Casa de la Música Paral·lel 62

 

Durant quatre dies s’afartaran de dir bones paraules i plantejar bones pràctiques vers la sociocultura, mentre a la vegada ens estan escanyant!

Si vols canviar alguna cosa de la teva / nostra situació precària, vine a la concentració!!

Et recordem també que pel matí del mateix dimecres tenim assemblea:

 

Assemblea el proper dimecres 16 de novembre

Lloc: CC Pati Llimona

Horari: de 10 a 12h

 

En aquesta trobada treballarem per comissions. Tothom qui es senti interpel·lada per la lluita està convidada a participar, tan si va assistir a la primera assemblea com si no.

 

També som conscients que moltes de nosaltres anem molt carregades de feina i que el temps és molt preuat. Vine pel matí o vine per la tarda, o vine a tot, o fes el que puguis. Qualsevol aportació és vital !!

Si us plau, fes arribar aquest comunicat a tothom qui creguis que pot estar interessat/da.

 

Salut i lluita!!!

Culturailleurenlluita