De Gènere

Us convidem al IV Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris!

Us convidem al IV Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris que organitzem des de Associació Hèlia, conjuntament amb SEPC Clínic, la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere del Hospital Clínic de Barcelona, CAPS, Xarxa de Dones per la Salut, i gràcies a la col·laboració de la Comissió d’Igualtat de la Universitat de Barcelona i Health Work Committees.

El IV Congrés es desenvoluparà del 30 de novembre, 1, 2 i 3 de desembre de 2020, de 18h a 20h, en format online. Disponible en streaming en català, castellà i anglès. Us oferim un programa carregat de ponències i intervencions de la mà de grans professionals amb les que oferim una formació integral i de qualitat especialment dirigit a alumnat i professionals dels àmbits socials i sanitaris per a garantir intervencions efectives en pro dels drets de les dones. Els continguts del congrés també van dirigits al públic general, així que si no formes part del col·lectiu sociosanitari també hi estàs convidat/da.

La participació és gratuïta i subvencionada. Properament publicarem el programa a la nostra web, http://heliadones.org/ca/project/iv-congres-per-lerradicacio-de-les-vm/, i a les xarxes socials. La participació al congrés requereix d’inscripció prèvia a través del formulari que trobareu també a la nostra web i xarxes socials.

També us convidem especialment a visitar la nostra exposició “Resistències de Dones a Catalunya i Palestina” que recull testimoniatges reals de dones supervivents a través de fotografies simbòliques i relats personals. Les dones creadores de l’exposició estan vinculades a l’Associació Hèlia a Catalunya i a la casa d’acollida de la Family Defense Society a Palestina (Nablus).
Cliqueu aqui per a visitar els testimoniatges!

Per a resoldre qualsevol dubte podeu escriure a inscripcio.congres@gmail.com.

Ens ajudeu a fer-ne difusió? Que aquest congrés arribi ben lluny!

Us hi esperem!

Abraçades!

Equip Associació Hèlia
https://www.facebook.com/helia.dones/
https://twitter.com/HeliaDones
Instagram
http://heliadones.org/ca/
YouTube
Copyright © 2020: Hèlia Dones, tots els drets reservats.
*CicleFormatiuVM2020*

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades a la base de dades de l’Associació Hèlia, amb la finalitat d’informar respecte als nostres projectes i activitats que es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *