Sense categoria

[Unitat contra el feixisme] Manifestació “Prou Racisme” · 19 de març, 12h · S’hi sumen 70 entitats

Manifestació “Prou Racisme”

Dissabte 19 de març, 12h, Passeig de Gràcia, Barcelona

 Unes 70 entitats ja s’hi han sumat · Sumeu-vos-hi!! 

Ja està publicada la llista inicial d’entitats adherides a la crida per a la manifestació “Prou Racisme”, convocada per UCFR per al 19 de març. La protesta se celebra dins la jornada internacional convocada per la xarxa global, World Against Racism and Fascism.

Des que es va redactar el text, ha esclatat la terrible guerra a Ucraïna, amb l’enorme cost humà, una nova arribada de persones refugiades, i l’enfortiment del racisme i de la xenofòbia… una situació de la que s’intenta aprofitar, com sempre, l’extrema dreta per escampar el seu odi.

Per subscriure’t a aquest grup, envia un correu electrònic a unitat-contra-el-feixisme-difusio+subscribe@googlegroups.com i respon al missatge de confirmació.Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup “Unitat contra el feixisme” de Google Groups.Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a unitat-contra-el-feixisme-difusio+unsubscribe@googlegroups.com.Per veure aquest debat al web, visiteu https://groups.google.com/d/msgid/unitat-contra-el-feixisme-difusio/CAKh3%2BuQp3NiCppCeyXdnEpfaPXZ5H9t%2BgL6xkD4ong_RiMt-CQ%40mail.gmail.com.

 

 

 

Tot això fa més important que mai aquesta protesta internacional, contra l’odi i per la convivència.Les primeres adhesions ja inclouen una bona mostra del teixit social de Catalunya, amb moviments socials i culturals, sindicats, partits polítics… la llista segueix oberta per anar sumant suports.El següent pas, després dels actes del 8 de març demà, serà una trobada amb entitats el dijous 10 de març a les 10h, i una roda de premsa el mateix dia a les 11h. Ambdós actes se celebren a LaFede (Federació d’Organitzacions per a la justícia global), Carrer Tàpies 1-3, 08001 Barcelona.

LLISTA D’ADHESIONS

ADHERIU-VOS-HI CRIDA