Sense categoria

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES: PASSAREL·LES CAP A L’OCUPACIÓ I LA INCLUSIÓ

Us recordem que està obert període de preinscripcions per dos nous itineraris del Passarel·les que iniciaran al setembre:

 

  • Ajudant de Peixateria. SECTOR COMERÇ. Programa  —- Inici 9 o 13 de Setembre – ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES
  • Auxiliar de neteja per a serveis d’ajuda a domicili. ATENCIÓ A LES PERSONES I SERVEIS A LES EMPRESES. Programa  — Inici 17 de Setembre

 

  • PER FER LES DERIVACIONS I PREINSCRIPCIONS:

 

Cal fer les derivacions mitjançant la Web de Barcelona Activa.  En el següent link podeu pre-inscriure a les persones participants als itineraris en procés de preselecció. Igual que en les anteriors ocasions,  un cop feta la preinscripció, ens podeu enviar un correu electrònic  a pasocupacio@barcelonactiva.cat amb el nom de la persona i la derivació que heu fet, per tal de mantenir el feed back i la comunicació sobre procés de la persona participant.

 

Passos per fer la derivació i pre-inscirpció:

 

  1. Enllaç Web Barcelona Activa. https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/interessos/pagina50395/passarelles-cap-a-locupacio-i-la-inclusio.do#
  2. Enviar correu informant de la derivació a pasocupacio@barcelonactiva.cat

 

  • METODOLOGIA DE SESSIONS INFORMATIVES I ENTREVISTES, per informar als usuaris…

 

Actualment estem fent la major part de l’activitat informativa i d’entrevista a les persones participants en format online,  mitjançant WhatsApp o altres plataformes segons les necessitats de la persona participant.

Per a les persones participants,  hem preparat un material de difusió informatiu (infografia i vídeo informatiu) que han de visionar les persones interessades en participar,  i han de confirmar la seva recepció i visionat abans de fer l’entrevista de preselecció  confirmant, així, el seu interès en participar. En el moment de l’entrevista,  es poden resoldre els diferents dubtes amb la tècnica del programa.

 

No obstant,  en els casos en que sigui necessari, es podran fer entrevistes presencials.

 

Esperem les vostres derivacions

 

Podeu reenviar aquest correu a personal tècnic que considereu oportú.

 

Moltes gràcies!