Informació General

Teixint Vincles – Receptes de Pau

https://www.facebook.com/Receptesdepau/
Estem molt contentes de poder crear nous espais per compartir i permetre que aquelles persones que no van poder assistir al primer taller, tinguis dues oportunitats més per estar i viure aquesta experiència. Les esperem amb els braços oberts!
Casal de Barri Espai 210 Pdc Sagrada Família Iap Actionpeace Biblioteca Sagrada Família Centre Cívic Sagrada Família

Després de l’èxit del taller d’arpilleres realitzat el 19 de novembre, us proposem fer dos tallers més a l’Espai 210 per cosir noves arpilleres, acabar les que vam començar al taller i preparar l’exposició que es farà al mes de març a l’Espai 210.

Segur que en els vostres espais, entorns de treball i oci, poden haver-hi moltes dones interessades en aquesta iniciativa!

Obrirem un espai de confiança, on no és necessària la paraula, i on es podrà expressar com s’han viscut els processos migratoris, ( tan per les dones que arriben de nou com per les que ja viuen al barri ), de manera artística, a través de cosir en la tela de sac.

No es necessari saber de costura, ni cosir!!

Gràcies a totes per participar i ajudar-nos a fer arribar la informació a totes les dones que puguin o necessitin d’aquests espais.

Les inscripcions en les podeu fer arribar a aquest mateix correu o bé omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/bwnEJ3vNmLDq7rV72

Adjuntem més informació sobre la tècnica de les arpilleres.

Salutacions!

Isis Sainz Planas
Pla de Desenvolupament Comunitari Sagrada Família
c/Padilla, 208-210 baixos
Tel.932 653 645
http://placomunitari.avvsagradafamilia.net/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *