Cultura

tangent – 3er festival de les Arts de l’Eixample

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/festival-tangent-2019
Tangent torna un any més amb una selecció del bo i millor de l’escena actual. Un festival que tindrà lloc als sis centres cívics de l’Eixample entre el 26 de juny i el 25 de juliol i que vol oferir una versió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània, amb propostes per a totes els gustos i edats. Els espectacles més transgressors porten l’etiqueta tanjove, tot i que al Tangent, tothom està convidat a participar de l’experiència.

Aquests espais acolliran al llarg de 22 nits entre juny i juliol un total de 22 espectacles de diferents disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i arts visuals. I dins d’aquestes disciplines, es podran veure espectacles de diferents modalitats i gèneres: jazz, soul, flamenc, música electrònica, poesia, noves dramatúrgies, cabaret, circ… El festival, concebut com un festival de proximitat, vol donar cabuda a espectacles innovadors i per a tots els gustos i públics, oferint una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània.

Un programa no només de música, també de músiques: jazz, soul, flamenc, electrònica… No només de dansa, també de poesia, cos, moviment… No només de teatre, també de noves dramatúrgies, cabaret, circ…

Ens trobaràs a les xarxes amb el hastag #tangent19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *