De Gènere

TALLER AUTOCURA PER A DONES QUE VOLEN MILLORAR LES SEVES RELACIONS “ADIÓS, AMORES PERROS”

Data: Dilluns, 15 Octubre, 2018 – 17:00 a Dilluns, 17 Desembre, 2018 – 19:00
Lloc: PIAD Eixample, Calabria 260

Us presentem una nova edició del Taller d’Autocura.

Taller vivencial on es realitzen diferents dinàmiques per afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d’una perspectiva de gènere i intercultural. En aquest taller es reflexiona sobre les desigualtats de gènere i es treballen les relacions de parella i l’amor romàntic, així com les diverses manifestacions de la violència masclista en les relacions personals afectives quotidianes, amb la finalitat de prevenir-les.

Aquest taller està organitzat pel PIAD de l’Eixample i començarà el proper dilluns dia 15 d’octubre de 2018. Al cartell adjunt trobareu tota la informació sobre la seva realització (horari, ubicació, durada,…).

Preguem feu arribar aquesta difusió als vostres contactes per tal que aquesta activitat sigui accessible a un major nombre de dones.

Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller (contacte indicat al cartell adjunt) per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.

El taller és gratuït i les places són limitades!!!

Organitza: PIAD de l’Eixample

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *