Informació General

[salvem-les-pensions] RV: {Plataforma fiscalitat justa} Convocatòria de reuniò a persones i col·lectius catalans per aturar la privatització de Bankia i BMN

Data:
Divendres, 26 Maig, 2017 – 19:00
Lloc:

local d’Attac Acordem, carrer Indústria 65

El dimecres 31 de maig estàn convocades, arreu de l’Estat Espanyol, accions a les sucursals de Bankia i BMN per frenar la seva venda a mans privades. Des de Barcelona Attac Acordem hem pensat necessari realitzar una acció també el mateix día a la seu de Bankia de Pl.Catalunya.

Recordem que Bankia i BMN son ara mateix entitats nacionalitzades, això sí amb la intenció de tornar-les a privatitzar, venent-les a preu de saldo, una vegada haver-hi possat l’Estat 24.000 milions i 7.000 milions d’euros, respectivament i encara en procès de ser sanejades dels seus actius tòxics. La privatització està anunciada en breu, aixó ens portaría a una situació de dependència absoluta de unes finances privades, oligopòliques i desregulades que solament tindran en compte el seu interès i el dels capitals no el de la societat en el seu conjunt.

Per tal d’organitzar la resistència a l’intent de privatitzar aquestes entitats i de lluitar per una alternativa de convertir-les en el germen de una banca pública amb caràcter ètic, democràtic i social, convoquem a persones, entitats diverses i organitzacions a una reunió per parlar-ho al local d’Attac Acordem, carrer Indústria 65 Barcelona, el divendres 26 de maig a les 19 h.

Necessitem mostrar la nostra oposició a aquest procès i ens faràn falta totes les forces possibles.

Organitza:
ATTAC ACORDEM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *