De Gènere

Prevenció de les violències masclistes en infància i adolescència

En el marc del Programa de prevenció i abordatge de la violència masclista de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ens plau convidar-vos a participar en el cicle de seminaris en línia Construint espais comunitaris lliures de violències masclistes que realitzarem amb motiu de la commemoració del 25 de novembre dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

En aquest cicle de seminaris en línia abordarem diferents temàtiques amb l’objectiu d’oferir eines per a la sensibilització i prevenció de les violències masclistes als equips professionals i a la ciutadania.

Les sessions que es portaran a terme són:

Dimecres 4 de novembre a les 10’00h. Les cures i l’impacte de la COVID19

Dimecres 11 de novembre a les 12’00h. Salut mental amb perspectiva de gènere

Dimecres 18 de novembre a les 10’00h. La importància dels espais i teixit comunitaris en la prevenció i sensibilització de les violències masclistes

Dimecres 25 de novembre a les 10’00h. Mai és massa tard per una vida lliure de violències masclistes – Violències masclistes vers les dones grans.

Les sessions tindran una durada d’una hora amb temps posterior per fer consultes als i les ponents. Al següent enllaç trobareu més informació sobre cada sessió i us podreu inscriure:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/families/violencia_masclista/seminari…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *