Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

Presentació vídeo exposició (entorn) (glòries) el proper dia 29 de gener a les 18:00 a la sala Teatre del Centre Cultural la Farinera del Clot.

http://ajuntament.barcelona.cat/glories/es/entorn-glories-un-viatge-pel-temps-i-lespai-de-la-pla…

Volem compartir amb vosaltres el treball audiovisual (entorn) (glòries). Un viatge en el temps i l’espai .

La plaça de les Glòries va començar l’any 2017 amb l’exposició (entorn) (glòries) dedicada a la memòria històrica d’aquest emblemàtic i complex espai.

Per tal de generar nous nexes d’unió i trobada a partir de la recuperació de la memòria històrica, durant els primers mesos de l’any 2017, es va organitzar, al voltant de l’exposició, altres activitats i/o itineraris guiats que vam comptar amb la col•laboració del Taller d’Història del Clot i Camp de l’Arpa, i dels Arxius Històrics de Fort Pienc i del Poblenou.

Aquests esdeveniments o itineraris han estat actualitzats mitjançant el vídeo (entorn) (glòries): Un viatge en el temps i l’espai .

La presentació tindrà lloc el proper dia 29 de gener a les 18:00 a la sala Teatre del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Aprofitarem també per fer una presentació de la ruta Pedalant Glòries, el Clot i Camp de l’Arpa, una iniciativa del Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa , Biciclot amb el suport del Projecte Dinamització Glòries de l’Ajuntament de Barcelona.

Us agrairíem que ajudéssiu a fer-ne la divulgació!

Gràcies!

Sara Alonso

Dinamització Glòries

Departament de Projectes Estratègics i Comunicació

Foment de Ciutat, SA

Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *