Properes activitats al Centre Cívic la Sedeta

informació de les activitats que es faran properament al Centre Cívic La Sedeta

Abast:
Àmbit:

Informació Mossos d'Esquadra

Us informem d’una nova estafa que s’està realitzant on les víctimes son majoritàriament persones grans, i demanem la vostra col·laboració per tal de fer difusió entren els vostres usuaris, persones grans i familiars d’aquests.

Abast:

Vacunació de la Covid a Barcelona: Dret a ser informats

https://www.favb.cat/comunicats/vacunaci%C3%B3-de-la-covid-barcelona-dret-ser-informats

Davant el desconcert que sentim per la manca d’informació sobre el pla de vacunació de la Covid-19 a Barcelona (com es farà, en quins espais, per quins equips), des de la Favb volem transmetre al Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública de Catalunya i al Consorci Sanitari de Barcelona la necessitat que es faci un major esforç informatiu.

Abast:
Àmbit:

programa Compartim un Futur de l'AMB

Activitats en línia obertes a la ciutadania del programa Compartim un Futur de l'AMB

El Compartim un Futur, el programa d’educació ambiental de l’AMB, arrenca amb força el 2021 i segueix en marxa per continuar oferint activitats a tots els públics. Per aquest motiu, hem reformulat i dissenyat nous tallers per poder-los dur a terme en línia. Només cal ordinador i connexió a internet!

Us adjuntem la programació especial per al mes de gener. Sentiu-vos lliures de fer arribar aquesta informació a totes les persones o entitats que hi puguin estar interessades.

Abast:

ENVELLIMENT I NECESSITATS DE CURA

CICLE DE REPTES SOCIALS
ENVELLIMENT I NECESSITATS DE CURA
DEL 21 DE GENER AL 25 DE MARÇ DEL 2021
Cicle d’activitats orientat a promoure la democratització de la cura per afrontar el repte del sobreenvelliment i la crisi del sistema de cura actual, agreujat per l’impacte de la Covid-19. Volem contribuir a avançar cap a nou compromís social per aconseguir una cura justa i sostenible de la gent gran i dependent.

Coorganitzat amb:

Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, GenderCare i Grup d'Estudis de Reciprocitat (GER).

Abast:
Àmbit:

Pàgines

Subscriure a Canal de la portada